Hans Henrik Kleinert

Om min praksis

 

Jeg er optaget af terapi til mennesker, som ønsker at udvikle deres selv. Selvet er noget nær det tætteste vi kommer til at forstå begrebet sjæl i en psykologisk ramme og knytter sig til selvværd/selvtillid, selvfølelse, identitet, frihed, bevægelse, kontakt og kærlighed, - og disses polariteter som skam/skyld, selvdestruktiv adfærd, fortabthed, låsthed, selvforagt.

Jeg er optaget af terapi med forankring i kroppen. Kroppen og sansningen af denne er vor vigtigste forudsætning for at kunne danne et stærkt ego med en sikker intuitiv fornemmelse for hvad jeg har brug for og hvor jeg vil hen.

Jeg er optaget af terapi til mænd. Mænd er generelt ikke terapivante, ikke hjemme i forståelse af egne følelser og sansninger fra kroppen. Det er et privilegium og en rigdom at arbejde med mandekønnet frem mod en balanceret forståelse, værdsættelse og efterleven af egne værdier.

Jeg er optaget af uddannelse. Er sammen med min kone Kirsten Kleinert indehaver af DIPU - Dansk Institut for Psykoterapi og Uddannelse. Vi uddanner kroppsykoterapeuter med et hold om året. DIPU er evalueret efter de ministerielle retningslinjer og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg er også optaget af den terapeutiske relation og tilknytning. Jeg er optaget af videreudvikling af terapi gennem supervision og videreuddannelse.

Jeg har praksis i København og Roskilde.

Er uddannet fra Dansk institut for Organisk psykoterapi, DIG, samt hos Malcolm og Katherine Brown. Har taget supervisoruddannelse hos Susanne Bang. Videreuddannelsesforløb i chok/traumeterapi og moderne hjerneforskning hos Ulla Rung Weeke. Kurser i skam/skyld, sorg/krise, kropbevidsthed, feldenkrais-metoden, mindfullness, psykodrama og meget mere gennem årene.

Kroppsykoterapeut og medlem af Psykoterapeut Foreningen, MPF. Specialfysioterapeut i psykosomatik.

læs mere her

Supervisionsgrupper

Nye supervisionsgrupper for hhv psyko- og fysioterapeuter starter op efter sommerferien.
Du skal installere Adobe Flash for at se dette indhold.