Organisk psykoterapi

Vores udgangspunkt

Organisk Psykoterapi heler sår gennem relationen mellem terapeut og klient. Organisk Psykoterapi udvider organismens kontaktflader udadtil og indadtil. Organisk Psykoterapi er en dybtgående og langvarig terapiform, som fører til individuation. Resultatet for den enkelte er en vitalisering af det menneskelige samliv i dets farverige mangfoldighed. Nogle mennesker søger kontakt med højere aspekter af sig selv gennem diverse spirituelle retninger. Andre søger traditionelle trosretninger og andre igen søger psykoterapi. Læs mere om organisk psykoterapi

 

Hos kropterapeuterne

Kropterapeuterne er et samarbejde mellem tre uddannede psykoterapeuter med praksis i København og Århus. Med udgangspunkt i den organiske psykoterapi tilbyder Hans-Henrik Kleinert, Kirsten Sylvest Kleinert og Jan Petersen en bred vifte af terapi, supervision og rådgivning for både individer, grupper og virksomheder.

KLINIKLOKALE TIL LEJE

Kliniklokale til leje i vor veletablerede klinik i Kroghsgade 1. Ring til Hans Henrik på 21756668 eller Kirsten på 28384641 for at høre mere.
Du skal installere Adobe Flash for at se dette indhold.
psykoterapeutforeningen